DHRS bestaat uit 4 Vennoten.

Jolien de Kam

Naast dat zij altijd voor iedereen klaar staat is zij vooral bezig met alles rondom de verhuur van de accommodaties. Zij regelt de schoonmaak en de inrichting. Het appartement en de studio’s worden vaak gewaardeerd om de sfeervolle inrichting.

Peter de Kam

Peter groeide op tussen de paarden. Als tiener werkte hij met Zeeuwse trekpaarden op het platteland, later kwamen de luxe paarden waarmee hij in alle disciplines van de paardensport succesvol was. Eind jaren tachtig en begin jaren negentig was hij een succesvol menner en stond hij meerdere malen op het podium van Nationale kampioenschappen enkelspan met verschillende paarden. Nu helpt hij vooral op het bedrijf waar nodig en is hij druk met de consultancy tak binnen DHRS. Hobbymatig rijdt hij de 28e jarige Ibouche, het voormalige 3 sterren eventing paard van Marcelle, nog een aantal dagen per week.

Jan Willem Baan

Jan Willem Baan is als laatste vennoot toegetreden in 2017. Hij is de partner van Marcelle. Samen hebben zij in 2008 een zoon Julian gekregen. Jan Willem komt van oorsprong uit ‘s-Gravendeel en is opgegroeid tussen de paarden. Zijn ouders hadden vroeger een africhtingsstal en een land- en tuinbouwbedrijf. De laatste 20 jaar bekleedt hij een management functie binnen een groothandel in verpakkingen en disposables. Na een succesvolle periode bij de pony’s heeft hij tot 2010 bij de paarden gereden. De afgelopen jaren is het rijden er niet van gekomen maar is hij onmisbaar binnen DHRS.

Marcelle de Kam

Ook Marcelle zat al vroeg te paard. Met de pony’s behaalde zij mooie resultaten in met name eventing. Zo nam zij in 1991 en 1992 deel aan de Europese kampioenschappen voor pony’s met ondermeer teamzilver. In 1995 vertrok zij naar het eventing land van de wereld; Engeland waar ze een jaar gewerkt heeft voor Jane Starkey en Lucy Wiegersma. Bij terugkomst werden studie en paarden gecombineerd.

Ook bij de paarden werden er diverse (eventing) successen behaald. Zo werd zij diverse malen Nationaal kampioen in verschillende klassen en reed ze in 2002,2003, 2005, 2013,2015,2017 mee op de Europese kampioenschappen eventing voor landelijke ruiters met respectievelijk Baltimore, Ibouche, Velly Telly en Belly.

In 2000 werd in Breda het diploma aan de Nationale Hoge school voor Toerisme en Verkeer gehaald en later in 2003 ook het diploma aan de universiteit van Nijmegen, afstudeerrichting Marketing en Communicatie.

Ook werden er 3 diploma’s behaald van de ORUN instructeurs opleiding allround. Ondertussen geeft Marcelle zelf deze cursus in opdracht van de KNHS op verschillende locaties in het land.

In de afgelopen 15 jaar reed zij met meerdere paarden op 1,2 en 3 sterren niveau eventing. Op dit moment zijn Belly en Eternity Daimond haar troeven voor de eventingsport.

Like