DHRS is een ervaren trainingsaccommodatie waar uw paard allround opgeleid kan worden. We hanteren graag een lange termijn visie zodat er in rust gewerkt wordt aan een gedegen basisopleiding van uw paard. Doordat we kleinschalig zijn kunnen we gemakkelijk tegemoet komen aan uw specifieke wensen.

We hechten veel waarde aan sociaal contact tussen de paarden, veel bewegingsvrijheid, de juiste voeding, hoefsmid, veterinaire begeleiding, etc.

We zijn van mening dat afwisseling van groot belang is in de training van uw paard. Door de verschillende faciliteiten op het bedrijf zijn we ook in staat om deze afwisseling aan te bieden. De heuvel, de waterbak, cavaletti’s en bijvoorbeeld de galoppeermogelijkheden worden regelmatig gebruikt in de training.

Concreet kunnen we u de volgen de producten aanbieden:

  • Opleiding en corrigeren van uw paard. Dit betekent dat we per paard bekijken wat er nodig is en in overleg met de eigenaar een plan maken.
  • Begeleiding in het revalidatietraject.
  • Onbeperkte begeleiding en les tegen een vast bedrag per maand. Vaak zijn dit periodes van een paar maanden waarin bijna elke dag intensief onder begeleiding getraind wordt.
  • Longeerlessen. Per paard wordt er gekeken welke methode het best geschikt is. Zelf werken we veel met de concord longe maar ook andere methodes worden veelvuldig toegepast.

Wil u informeren naar de mogelijkheden? Dan kunt u contact opnemen met info@dhrs.nl of bellen naar 06 20138703

Like